Sagt om Skriptoriet

Andreas Beckert, Project Manager

"Jag anlitade Niclas vid återkommande tillfällen under perioden 2010-2013 när det fanns behov av att snabbt konvertera listor med data. Niclas är en kompetent och stabil partner som levererar snabbt och med hög kvalité. Därför var han stående leverantör och det är självklart för mig att rekommendera hans tjänster."

Patrick Krassén, Education Policy Analyst / IP Policy Manager at Confederation of Swedish Enterprise

"Vi anlitade Niclas och Skriptoriet för OCR-scanning av stora mängder adresslistor, vid återkommande tillfällen. Det var alltid problemfritt att kommunicera med Niclas och han levererade goda resultat i tid till ett rimligt pris."

Ida Alfsdotter-Thoor, Head of Marketing and Communications / Chef Marknad & Kommunikation at AB Akademikerförsäkring

"Har anlitat Niclas för att digitalisera ladokutdrag till excellistor vid flertal tillfällen. Niclas levererar alltid i tid om inte före. Han är flexibel och tar emot beställningar och levererar på kortvarsel. Kan verkligen rekommendera att anlita Niclas och Skriptoriet."

Robert Östling, Assistant Professor at Institute for International Economic Studies, Stockholm University

"Jag har anlitat Niclas för att teckentolka (OCR) ett omfattande material motsvarande cirka 4 miljoner A4-sidor text. På Niclas inrådan beslutade vi att med hans hjälp till största delen utföra arbetet inom vår organisation (för att spara både tid och pengar), men detta hade inte varit möjligt utan Niclas som har lärt upp vår personal och kontinuerligt bidragit med experthjälp. Niclas är alltid tillgänglig, mycket effektiv och snabb att komma med nya idéer för bättre slutresultat och lägre kostnader."

Christer Lindblom, Lean Media Production

"Niclas quickly understands the task. If he runs into any problem during the work he's very inventive and always finds way to solve the problem without any delay in agreed time of delivery. The result is always in excellent quality."

Kontakta oss


Niclas Wallin

Skriptoriet OCR scanning
Knutstorpsvägen 2
268 77 Kågeröd

Tel: 0418-805 42
Mob: 070-722 81 48
E-post: niclas@skriptoriet.se
Meddelande via Facebooksida: facebook.com/Skriptoriet